DeltaEbre-4737

Viu-la! no s’atura

Aquests cap de setmana hem fet la darrera activitat de la temporada i amb ella ens ha deixat en Xavi Talleda per seguir un nou rumb. Des d’aquí li desitgem sort en aquesta nova etapa de la seva vida i l’agraïm la feina feta dins de Viu-la! durant aquests anys.

Però Viu-la! no s’atura i segueix endavant, amb un nou enfoc per tal que totes les sortides, escapades, jornades…. tinguin el Valor Afegit del que parla el nostre eslògan ja que darrerament havíem perdut una mica el camí i l’essència del que és Viu-la!  Per aquests motiu, i aprenen dels errors redreçarem aquests camí,  amb noves idees, noves propostes, més activitats i amb més col·laboracions i també, perquè no dir-ho, Viu-la! es tornarà un tant viatgera.

La nova temporada començarà al setembre, durant l’estiu us anirem informant de les novetats i dates. De moment us podem avançar una de les activitats que ja està  lligada,  es l’Escapada Fotogràfica al Delta de l’Ebre, que serà el 2, 3 i 4 d’octubre coincidint amb la Festa de la Sega d’Amposta-Deltebre. Desprès vindran les escapades a l’Alt Empordà i l’Albera, l’Empordanet a l’hivern, Tarragona la ciutat romana, El Pantà de Sau, El Priorat: alguna cosa més que vi … entre d’altres. Pel que fa a les Jornades Fotogràfiques, tornaran a la Garrotxa, aquest cop a  l’Alta Garrotxa.

Les activitats, pel general, segueixen sent de varis dies, un dia o mig dia, tot dependrà de l’enfoc de l’activitat.

Més amunt parlàvem que Viu-la! S’ha tornat un tant viatgera, sabeu per què? doncs perquè també tenim ja lligades sortides cap a Chefchaouen (Marroc), a Eivissa, a Menorca: camí de cavalls, a l’Albufera de València, a Conca la ciutat encantada i el seu entorn natural, a l’Alguer: una ciutat amb història, al País Basc … i moltes més sorpreses que no volem desvetllar ara.

Dir que totes aquestes activitats es faran a partir de setembre i en grups reduïts, per tal de facilitar la sinergia i la convivència entre els participants i  per tal que el guiatge fotogràfic sigui més proper a ells.

Viu-la! espera que continueu confiant en ella com a empresa d’Experiències Fotogràfiques i que ens continueu acompanyant en aquesta nova etapa que emprenem amb molta empenta, molta il·lusió i sobretot, amb ganes de sorprendre-us.

 


Fotos i text ©Marta Mateu 

Comparteix

Comments are closed.