Marta Mateu

IMG_0087 copiaFotògrafa relacionada estretament amb la creativitat i la visió artística.  Experta en detalls i instantànies com a mitjà d’expressió i creació. Sempre buscant les aproximacions i particularitats en l’espai a través de l’observació, captant el moment precís i aconseguint plasmar l’esperit del món que l’envolta.

El seu treball està influenciat per la seva formació creativa/plàstica per una banda i humanística per l’altre. Resultat d’això és la seva obra més personal i íntima, on les seves fotografies conjuguen amb les diferents textures amb que treballa, sempre buscant resultats on les arts plàstiques siguin presents.

És una fotògrafa polifacètica, amant de les velles tècniques fotogràfiques, i tant la podem trobar fotografiant amb una càmera analógica, com amb una càmera digital o un mòbil… la fotografia és la seva passió i per això qualsevol tipus de màquina on pugui aconseguir una imatge, la fa servir.

En la seva trajectòria professional, dins del món de la fotografia  ha col·laborat en diversos medis escrits, pàgines web, reportatges fotogràfics i, en la vessant més artística, en exposicions en solitari i conjuntes. Per altra banda té una gran capacitat i experiència en l’organització d’esdeveniments culturals, d’esbarjo, trobades, cursos, estades…

La podeu trobar a la seva pàgina Una mirada a través de la fotografia.[/one_half]


Cooperacions

Viu-la! és cooperació, per aquests motiu, diversos fotògrafs treballem junts per unir esforços. Entre ells, el  fotògraf Quim Dasquens,  la Joana Tur… també l’agencia de viatges especialitzada i experta en el mon del viatgeViatges Tarannà  que és l’encarregada del transport aeri, allotjaments, trasllats…