Viu-la! t’acosta a una oferta de serveis, activitats i experiències fotogràfiques que inclouen, entre d’altres:

Creació i organització d’esdeveniments fotogràfics

Organitzar experiències fotogràfiques col·laboratives que ens permetin compartir i potenciar els punts forts de les localitzacions, així com descobrir-ne de nous.

Tot això, col·laborant amb professionals del món de la fotografia o d’altres camps relacionats amb les arts, guiatge… amb l’objectiu d’oferir experiències en favor de la descoberta de la mirada fotogràfica.

SitgesR-4337

Sortides o tallers fotogràfics

Activitats fotogràfiques  d’un o mig dia. Poden ser itineraris urbans o en el medi natural. Amb aquest guiatge fotogràfic  pretenem que els fotògrafs assistents descobreixen espais, racons, indrets…  amb l’objectiu de capturar els moments precisos i concrets en cada sortida. Els grups són reduïts per assegurar una dedicació màxima.

Escapades fotogràfiques

Escapades de dos o més dies de durada enfocades a visitar i fotografiar els paisatges i les particularitats d’un espai determinat. L’objectiu d’aquest recorreguts és guiar-te per les localitzacions més característiques.  Les escapades estan basades en la pràctica i la creativitat fotogràfica per tal d’aconseguir capturar uns moments màgics dels llocs que visitem, sempre intentant confluir amb les millors llums del dia. En algunes de les sortides ens acompanyaran altres fotògrafs o persones dels llocs que visitem.

Jornades fotogràfiques

Activitats fotogràfiques de diversos dies, centrades en el descobriment de zones poc conegudes d’una comarca per tal d’aprofundir fotogràficament en les característiques paisatgístiques i culturals de la zona. El programa fotogràfic sol ser tan intensiu com heterogeni, incloent activitats teòriques i pràctiques, així com espais dedicats a promoure sinergies fotogràfiques entre formadors i assistents. En les jornades comptarem amb la participació de diversos fotògrafs de renom.

Comparteix