Viu-la! són experiències fotogràfiques amb valor afegit.

El nostre objectiu és sentir la fotografia i viure-la des d’un altre punt de vista. Participants, col·laboradors, assistents, organitzadors… volem acostar-te-la i que puguis gaudir-la d’una altra manera.

Com? Amb el nostre propi segell d’identitat i col·laborant amb altres fotògrafs, deixant empremta allà per on passem, fent-te partícip dels resultats fotogràfics i anant més enllà del fer fotografia per fer fotografia.

Es tracta de fer fotografia donant-li un sentit narratiu i de continuïtat.[/one_third_last]

Uns resultats que no es centraran exclusivament en el punt de vista fotogràfic sinó que tindran en compte allò que roman en cadascun dels indrets que visitem,  ja siguin naturals, urbans… A Viu-la! volem fer incís en l’essència de tot allò que ens envolta convertint-ho en la pròpia experiència personal que s’acabarà convertint en l’art que dóna sentit a la nostra gran passió: la fotografia.

Qui comparteixi les experiències fotogràfiques amb nosaltres s’adonarà que la fotografia requereix un espai i un moment concret sense limits en la llibertat creativa, per aquest motiu des de Viu-la! impulsem que cada fotògraf creï el seu propi estil.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.