Això no és un adéu per sempre…

Fa casi un any que vaig veure’m obligada a deixar de fer sortides fotogràfiques, aleshores pensava que seria cosa de poques setmanes o com a molt d’alguns mesos, però el temps ha anat passant i, no he tornat. En certa part m’ha anat bé descansar ja que m’ha servit per fer un cop d’ull enreda, per valorar el que estava fent, pensar, reflexionar… i adonar-me que poc a poc m’estava apartant del meu camí.

De fet he vist que estava tan ficada en la preparació de les sortides, cercant informació, gestionant les xarxes socials, web… que m’estava oblidant del més important “les meves estones” per pensar, inspirar-me, crear i desenvolupar noves idees fotogràfiques/artístiques més personals.

Realment, ara sento que necessito estar més temps amb la meva càmara, sento que necessito crear abans que ensenyar, en definitiva, sento que em cal continuar desenvolupant el meu projecte fotogràfic artístic. Per aquesta raó he pres la decisió de deixar de fer sortides fotogràfiques.

Reconec que ha estat un projecte en que em divertia molt i que m’ha ajudat a conèixer a altres fotògrafs, a fer amics …però a la vegada veig que no puc dedicar tot el temps que caldria ni el que m’agradaria per fer les coses tal com cal i donar tot el millor de mi. Els que em coneixeu, sabeu que sóc un tant perfeccionista i que procuro estar al 100%  i que sempre he volgut que els meus “alumnes” a part d’aprendre a mirar, de saber buscar el seu propi estil o aprendre a manejar la càmera de fotos, per a mi, el més important ha estat, en totes les sortides, que s’ho passessin bé.

Ha estat una decisió difícil i que potser les circumstàncies que em van obligar a parar durant una temporada són les que m’han fet reflexionar i prendre aquesta determinació.

Us vull donar les  gràcies per estar aquí, per seguir-me i per acompanyar-me pels diferents indrets de la nostra terra. M’ho he passat molt bé amb tots vosaltres i us trobaré a faltar.

Això no és un adéu per sempre…

Marta Mateu

Em podeu trobar al meu mail i també a aquestes xarxes socials:
Instagram
Twitter

Comparteix

Comments are closed.