BarcelonaParcTibidabo-T24-a_O

La Barcelona singular: El Tibidabo

El Tibidabo es coneix com la muntanya màgica i és el cim més alt de la serra de Collserola. Des de dalt es pot gaudir del Temple Expiatori del Sagrat Cor, del parc d’atraccions, de l’observatori i, si el dia és clar, pujar a dalt de tot de la muntanya suposa situar-se en un mirador perfecte per veure fins i tot l’illa de Mallorca.

El nom «Tibi dabo» li donaren els monjos del Monestir de Sant Jeroni, a l’Edat Mitjana, al segle XVI.  El Monestir estava situat a on se situa la benzinera de la carretera de l’Arrabassada, del qual ja no s’hi pot trobar més que restes d’un petit mur dels laterals a la banda de la carretera.

El parc d’atraccions, que inclou prop de 7 hectàrees, va ser construït per Salvador Andreu, el farmacèutic de les pastilles del Dr.Andreu. Va ser inaugurat l’any 1899 i dos anys més tard, el 1901, entrà en funcionament el Tramvia Blau i el Funicular. Entre les atraccions històriques es conserva l’avió que data del 1928, i que és una rèplica del model que va fer el primer viatge entre Barcelona i Madrid.

El Parc d’Atraccions del Tibidabo es va convertir en un referent històric de la ciutat, ja que va ser el primer parc d’atraccions d’Espanya i el segon més antic d’Europa.

Què farem?

Un recorregut pel Camí del Cel del Parc d’Atraccions Tibidabo, que és un passeig únic on trobarem algunes de les atraccions més emblemàtiques del Parc com La Talaia, L’Avió o el Carrousel, entre d’altres, i on podrem visitar l’impressionant col·lecció del Museu d’Autòmats, ubicada en un vistós edifici modernista. Tot plegat amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona de fons. I tot això ho farem càmara en mà, per aconseguir les millors prespectives de les atraccions i del paisatge de la ciutat a la posta de sol.

Per a qui?

– Oberta a totes les edats.
– Oberta a tots els nivells fotogràfics. (Es pot assistir amb càmara fotogràfica, tablet o mòbil)

Informació detallada

– Data:   3 de setembre de 2016
– Lloc: El Tibidabo – Barcelona
– Horaris: Ens trobarem a les 16:00h  i acabarem quan es fasi fosc.
– Lloc de trobada: Es comunicarà als participants

Preu

 • 15,00 € + entrada al parc
 • 10,00€ pels participants que hagin vingut a alguna de les sortides/escapades amb Viu-la! + entrada al parc
 • Nens: gratis + entrada al parc

Entrada parc

La modalitat d’entrada escollida inclou les atraccions del Camí del Cel  (Talaia, Carrousel, Giradabo, Avió, Museu d’Autòmats, Edifici Cel i tres atraccions infantils Les Llaunes, Pony Rodeo i Río Grande) així com la visita a la resta del recinte sense fer ús de cap més atracció i/o espectacle.

 • Entrada 12.70€
 • Entrada menors de 120 cm (Inclou la visita a tot el Parc d’atraccions sense accés a les atraccions situades fora del Camí del Cel. Vàlid per només els dies que el Parc està obert)  7.80€
  Entrada menors de 90 cm (Els menors de 90 cm poden accedir a algunes atraccions acompanyats. No obstant això, l’acompanyant ha de portar la modalitat d’entrada corresponent a l’atracció.) 0€
  Entrada majors de 60 anys 6.70€
  Visita majors de 60 anys (Visita gratuïta sense accés a les atraccions i/o espectacles)  0€
  Entrada persona amb discapacitat (Per acollir-se a aquesta modalitat d’entrada és imprescindible acreditar un mínim del 33% de grau de discapacitat mitjançant la presentació del certificat de grau de disminució)  3.30€
  Tiquet atracció (Aquest tiquet individual permet l’accés a una atracció del Camí del Cel)  2.00€

Observacions

 • Dificultat mínima. Farem una caminada, tranquil·lament i sense preses.
 • En cas de mal temps l’organització posposarà la sortida, sempre avisant als participants amb antelació.
 • Equip fotogràfic: Es pot assistir amb càmara fotogràfica, tablet o mòbil

Informació d’interès

– Participants: Mínim 4 i màxim 8 asistents

Inscripció

Per mail (info@viu-la.com) o a través de contacte.  Poseu el vostre nom i cognom, telèfon de contacte i mail.

Pagament

El mateix dia de la sortida.


Fotografia cedida pel Parc d’Atraccions

 

 

Comparteix

Comments are closed.