arbres tardor copia

Això és Viu-la!

Primer de tot ens volem presentar, som la Marta i en Xavi, dos fotògrafs apassionats per la fotografia des de fa temps. Fa cosa d’un any vam decidir unir les nostres forces per crear una empresa de serveis fotogràfics basada en l’organització, la col·laboració, la formació i la difusió de l’art que ens mou: la fotografia. A partir d’aquesta idea va néixer Viu-la!, un projecte que aposta per donar un plus a les experiències fotogràfiques. Aquest és un punt diferenciador, on altres col·laboradors aporten un valor sinèrgic a la nostra empenta i capacitat organitzativa.

El nostre logotip és el símbol del camí fotogràfic que ens defineix, on hem volgut marcar específicament el camí a recórrer de la mà de la fotografia i com a resultat de viure i reviure les experiències fotogràfiques.

Sabem que el mercat de serveis o formacions fotogràfiques ofereix desenes d’alternatives, per això hem volgut crear quelcom innovador posant un xic de sal als serveis de Viu-la! Volem aportar continguts que abasteixin els plànols històrics, artístics, naturals,… sempre de la mà d’experts en cada camp. La intenció de Viu-la! és que els resultats fotogràfics no provinguin exclusivament de la mirada fotogràfica sinó que també derivin dels continguts heterogenis que complementen el pla purament fotogràfic.

Per iniciar aquest nou camí hem ideat i creat Viu La Garrotxa, unes jornades fotogràfiques  dissenyades per descobrir una Garrotxa desconeguda, des de la mirada del fotògraf, a través de la pròpia vivència. Aquesta descoberta fotogràfica la farem de la mà dels nostres col·laboradors, en Francesc Muntada, en Manel Soria i la Maria Rosa Vila d’Imàginem.

Viu La Garrotxa és el primer pas en el nostre camí fotogràfic, un recorregut ple de projectes emmarcats en nous àmbits que anirem revelant i que tenen la fotografia com a comú denominador. En breu anunciarem el nostre calendari d’activitats incloses en diferents camps i que tenen la fotografia com a eix central.

Tanmateix, arrelats a la nostra filosofia de col·laboració, estem oberts a nous projectes i per això ens comprometem a estudiar qualsevol proposta de creixement artístic o de difusió fotogràfica que ens proposeu per tal de fer-la viure en conjunció.

Per acabar, hem de dir que aquesta aventura no hagués estat possible sense persones que, d’una forma o d’una altra, ens han recolzat i ajudat a tirar endavant aquest projecte. Des d’aquí donem les gràcies a la Iulia, la Beti, en Sebas, en Jordi, la Sonia, a les nostres famílies i molt especialment a la Magda, en Raúl i en Pol .


Foto © Marta Mateu
Text Marta Mateu i Xavi Talleda

Comparteix

Comments are closed.