Reserva de plaça

Per completar la inscripció, cal que omplis la fitxa d’inscripció de l’activitat fotogràfica. La quantitat concreta de la reserva s’especifica a la fitxa de cada activitat.

Només es consideren places reservades en ferm aquelles inscripcions en què s’ha fet efectiva la reserva de plaça. Un cop abonada la reserva rebràs un correu de confirmació en el qual t’indicarem la data i el nom de l’activitat en què t’has inscrit.

Cancel·lacions

Et retornarem el 75% de la reserva de plaça si ens avises per correu electrònic a l’adreça info@viu-la.com amb una antelació mínima de 20 dies.

Viu-la! es reserva el dret de modificar, posposar o anul·lar l’activitat per manca de participants, per causes meteorològiques o per força major. En tot cas, t’avisarem prèviament i et retornarem el 100% de l’import de la reserva o, si ho prefereixes, la utilitzarem per la següent convocatòria d’aquesta o altres activitats.

Desplaçaments

Els desplaçaments es realitzaran amb els vehicles dels assistents. Normalment hi ha cotxes de sobra i farem el possible per aprofitar-los al màxim i evitar, d’aquesta manera, despeses inútils. Si no disposes de cotxe, indica’ns-ho perquè puguem buscar-te un lloc en algun dels vehicles.

Assegurança

Totes les activitats fotogràfiques tenen una assegurança d’accidents contractada per Viu-la! que dóna cobertura a accidents soferts pels assistents durant l’activitat. No inclou contratemps soferts per l’equip fotogràfic ni en els trasllats.

Comparteix