Escapada Fotogràfica a Sitges


sitges_n2Nivell: Tots els nivells 

Preu: 20,00 € (15,00€ pels participants que hagin vingut a altres sortides/escapades fotogràfiques amb Viu-la!)
Lloc: Sitges  
Data: 19 de novembre de 2016
Horari: de 10:00h a ….

Ens endinsarem en el seu patrimoni cultural i natural, passejant pels seus carrers on descobrirem joies arquitectòniques i edificis singulars. Ens aproparem a les platges,especialment a la de Sant Sebastià, coronada per l’ermita de Sant Bartomeu i Santa Tecla; una platja en forma d’ u oberta al mar, al costat del vell poble de pescadors i on podrem viure una posta de sol única. Coneixerem Sitges des d’una altra perspectiva, us ensenyarem els encants d’aquesta població, un lloc amb una llum única, amb racons alienants i olors... El Sitges més íntim i personal.

Una sortida fotogràfica d’un dia per descobrir racons incomparables, per passejar i relaxar-se al costat del mar.

Més informació

La Barcelona singular: El Tibidabo

BarcelonaParcTibidabo-T24-a_ONivell: Tots els nivells 
Preu: 15,00 € (10,00€ pels participants que hagin vingut a altres sortides/escapades fotogràfiques amb Viu-la!)
Lloc: Barcelona  
Data: 3 de setembre de 2016
Horari: de 16:00 h a….

Un recorregut pel Camí del Cel del Parc d’Atraccions Tibidabo, que és un passeig únic on trobarem algunes de les atraccions més emblemàtiques del Parc com La Talaia, L’Avió o el Carrousel, entre d’altres, i on podrem visitar l’impressionant col·lecció del Museu d’Autòmats, ubicada en un vistós edifici modernista. Tot plegat amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona de fons. I tot això ho farem càmara en mà, per aconseguir les millors prespectives de les atraccions i del paisatge de la ciutat a la posta de sol.

Més informació

 

La Barcelona singular: Poble Sec – Montjuïc

IMG_3269_1red

Nivell: Tots els nivells 
Preu: 15,00 € (10,00€ pels participants que hagin vingut a altres sortides/escapades fotogràfiques amb Viu-la!)
Lloc: Barcelona  
Data: 7 de maig de 2016
Horari: de 16:00 h a 21:30 h

Ens endinsarem, càmara en mà, pels carrers tranquils i estrets d’un dels barris més desconeguts de Barcelona, el Poble Sec. Ens aproparem a la falda de Montjuic per després baixar fins a la Font  Màgica d’en Carles Buigues on gaudirem de l’espectacle de llums i só.

Descobrirem un univers propi amagat darrere del bulliciós Paral·lel

 Més informació

 

La Barcelona singular: Poblenou – Front Marítim

BCN_Front Marítim

 

Nivell: Tots els nivells   ·   Preu: 20,00 € (dinar no inclòs)
Lloc: Barcelona  

Us proposem una ruta pel barri del Poblenou i el Front Marítim, una zona que durant anys va esdevenir el centre de la indústria de la ciutat de Barcelona. Recorrerem un barri transformat per l’obertura de la ciutat al mar, ens endinsarem en l’art funerari visitant el cementiri del Poble Nou, ens aproparem als skaters i plasmarem els moments que es viuen al llarg del passeig marítim.

Una sortida fotogràfica de tot un dia, tranquil·la i relaxada. Oberta a totes les edats per conèixer indrets singulars de la ciutat de Barcelona.

 Més informació

Escapada Fotogràfica al Delta de l’Ebre

Nivell: Tots els nivells · Preu: 230,00 €
Lloc: Deltebre 
Properes sortides:  
– Del 3 al 5 de juny de 2016 festa de la plantada de l’arròs.
 – Del 30 de setembre al 2 d’octubre de 2016, festa de la sega de l’arròs. 

Descobreix l’àrea humida més gran de Catalunya. Un cap de setmana  pels indrets amb més interès fotogràfic  d’aquests Espai Natural on podrem gaudir de la sortida i la posta del sol, on podrem observar la fauna del delta,on els miradors, les basses i els ports ens regalaran moments inoblidables i on la nit s’omplirà d’estrelles. I per acabar, assistirem a la festa de la collita de l’arròs on veurem com es feien les feines en els arrossars fa uns quants anys.

Guiatge fotogràfic basat en la pràctica i la creativitat fotogràfica per tal de capturar uns moments màgics en la desembocadura de l’Ebre.   

+ info i inscripció

 

Escapada Fotogràfica al Priorat

Priorat_2015-0322Nivell: Tots els nivells · Preu:  230,00€
Lloc: Gratallops · Data: del 20 al 22 de maig de 2016

El Priorat  és una terra per descobrir sense presses, amb cingles feréstecs i una orografia no gaire amable. El terreny és accidentat amb barrancades que formen petites valls envoltades de turons de diverses alçades. En el Priorat, les carreteres estretes i de formes sinuoses ens porten pels poblets i a la vegada ens permeten observar, des de casi tota la comarca, la immensitat de la Serralada del Montsant.

En el nostre recorregut pel Priorat podrem veure petites plantacions de vinyes que,  juntament amb oliveres, ametllers i avellaners, conformen un veritable mosaic que transmet, com enlloc més, l’autèntic paisatge agrari de la muntanya mediterrània.

Què farem?   Ens endinsarem en el país del vi, de l’oli i de la bona gent… farem un recorregut fotogràfic per petits pobles encantadors i de vertigen, com Siurana. Tindrem l’oportunitat de passejar, fotografiar i fer un tast personalitat de vins entre les vinyes, gràcies al petit Celler artesanal Devínssi de Gratallops.

Una sortida fotogràfica totalment pràctica per descobrir un paisatge que conserva vestigis d’èpoques pretèrites que ens fan viatjar en el temps.

+ info i inscripció

 

Born

 La Barcelona singular: El barri de la Ribera, Sant Pere i Santa Caterina

Nivell: Tots els nivells   ·   Preu: 20,00 € (dinar no inclòs)

Aquesta és la segona d’una sèrie de rutes fotogràfiques històriques per la Barcelona singular i insòlita.

En aquesta ocasió ens endinsarem pel  barri de la Ribera, Sant Pere i Santa Caterina, un barri del districte de Ciutat Vella de Barcelona

Què farem? Un recorregut fotogràfic i històric pels seus carrers estrets i entrelligats que fan que sigui un barri amb un caràcter especial i on encara es manté l’estructura medieval.  Històricament va ser un barri de mercaders, marines, artesans i associacions gremials.

Practicarem la fotografia de carrer, aconseguint imatges curioses d’un dels barris més antics de la ciutat. Més enllà de les imatges, veurem antics edificis, grans palaus i coneixerem altres racons interessants plens de detalls i llegendes curioses de la Barcelona singular.

Una sortida fotogràfica de tot un dia, tranquil·la i relaxada. Oberta a totes les edats per conèixer indrets singulars de la ciutat de Barcelona.

Més informació

 

escapada_fotografica_costa_brava_viu-la_smallEscapada Fotogràfica a la Costa Brava: l’Empordanet

Nivell: Tots els nivells · Preu:  190,00 EUR
Lloc: Palamós · Data: 12 al 13 de març de 2016

Escapada fotogràfica al llarg dels camins que duen a les platges, penya-segats, cales i viles marítimes i medievals de l’Empordà. Un recorregut pausat amb parades per fotografiar, tant de dia com de nit, els motius vegetals, rocallosos i marítims que conformen el paisatge de la costa gironina.

 

Una ruta fotogràfica pel Camí de Ronda i pels racons més típics de les viles de la Costa Brava i els pobles medievals d’interior.

Realitzat 


Viatge fotogràfic al Marroc: Fez-Chaouen la perla blava

Nivell: Tots els nivells ·  Preu: a partir de 895,00 €

_CAS1701-2Un viatge pensat per conèixer des del punt de vista fotogràfic la ciutat blava, a la seva gent i la seva forma de viure. Una ciutat que es troba al nord del Marroc envoltada de precioses valls. Les seves cases blanques i blaves il·luminades per una llum molt clara, fan que sigui una de les ciutats més boniques del Marroc.

El primer dia el passarem a Fez, acompanyats d’un guia local, i a partir del segon dia ens traslladarem a Chefchaouen on ens acompanyarà el fotògraf Casafan. Ell ens descobrirà els racons i indrets menys coneguts de la seva ciutat.

El viatge està organitzat amb Viatges Tarannà.

Un viatge fotogràfic per deixar-se portar, per perdre’s pels carrerons, les places … seguint el ritme tranquil de la ciutat.

+ info i inscripció

La Barcelona singular: El barri d’Horta

Nivell: Tots els nivells   ·   Preu: 20,00 € (dinar no inclòs)
Lloc: Barcelona   .   Data: 7 de novembre de 2015

HortaAquesta és la primera d’una sèrie de rutes fotogràfiques històriques per la Barcelona singular i insòlita.

En aquesta ocasió ens endinsarem pel  barri d’Horta. La primera referència trobada del poble de Sant Joan d’Horta és de l’any 965, on s’esmenta la vall d’Horta en una donació de terres a l’església de Sant Miquel de Barcelona. Al 1904 es va annexionar a la ciutat de Barcelona i va passar a ser el districte d’Horta-Guinardo.

Què farem?  Un recorregut pels seus carrers que ens transportaran en el temps, veurem un barri que sempre ha conviscut amb l’aigua i que és conegut com “La ciutat de l’aigua”  . Acabarem admirant la posta de sol en un dels miradors de la ciutat de Barcelona, la bateria antiaèria del Turó de la Rovira.

Una sortida fotogràfica de tot un dia, tranquil·la i relaxada. Oberta a totes les edats per conèixer indrets singulars de la ciutat de Barcelona.

Realitzat

 


_XTC4740s

Mentoring fotogràfic (sortides a mida)

Nivell: Tots els nivells · Preu: Segons l’activitat
Temàtica: Oberta · Participants: 1

Sortida fotogràfica individual dedicada a desenvolupar i millorar les habilitats fotogràfiques en una temàtica específica. Un recorregut fotogràfic one to one on un dels membres de Viu-la! es dedica a potenciar la teva destresa i resultats fotogràfics a través de l’anàlisi fotogràfic i la pràctica en situacions determinades.

Posem en nostre know how al teu servei per potenciar els teus resultats fotogràfics!

+ info i inscripció

Jornades fotogràfiques Viu La Cerdanya

Nivell: Tots els nivells · Preu: de 18,00 a 225,00 EUR
Lloc: Puigcerdà · Data: 17/04/15 al 19/04/15

Descobreix els indrets naturals menys coneguts i el patrimoni cultural de la Cerdanya a través de la pròpia vivència. Explorarem els paisatges canviants des de la mirada del fotògraf, buscant les millors llums en una vall única a Catalunya.

Guiatge fotogràfic per fotografiar les primeres i últimes llums del dia, la nit i els astres, l’art de la falconeria, els pobles amb el tipisme d’abans, els cavalls i la pagesia, els paisatges de l’aigua,…

Mira el resum fotogràfic!

Taller doble Foto + Scrap

Nivell: Tots els nivells · Preu: 45,00 EUR
Lloc: Hospitalet del Llobregat · Data: 14/03/15

Taller participatiu de mitja jornada centrat en dues vessants artístiques que et permetran obtenir resultats molt vistosos: la fotografia i l’scrapbooking.
Potenciarem les teves habilitats fotogràfiques amb trucs pràctics i buscarem el millor acabat pel teu àlbum de fotos a través de tècniques de scrap. Ah, i recorda pots endur-te una càmera Instax de Fujifilm per la face!

Et portem trucs fotogràfics i d’scrap per tal que els teus àlbums no tornin a ser el mateix!


Taller d’iniciació a la il·luminació d’estudi

Nivell: Iniciat · Preu: 30,00 EUR
Lloc: Sants, Barcelona · Data: 07/02/15

Workshop participatiu per iniciar-te en la fotografia de retrat i la il·luminació de flaix. Explicarem el funcionament del flaix, com afecten les diferents llums sobre el rostre i a generar efectes variats amb els flaixos. A més coneixerem els complements de la il·luminació d’estudi i practicarem el retrat amb un/-a model i la teva pròpia càmera.

La vessant pràctica d’aquest taller participatiu et permetrà comprovar com de fàcil és obtenir retrats ben il·luminats amb la teva càmera.


Fotosortida Enceta l’any amb fotos

Nivell: Inicial · Preu: 29,00 EUR
Lloc: Font de Canaletes · Data: 11/01/15

Pot ser que iniciïs l’any amb una nova càmera entre mans a la que començar a treure suc. Per això t’hem preparat un recorregut fotogràfic per iniciar-te amb la teva càmera o refrescar conceptes. Les possibilitats fotogràfiques que ofereixen les càmeres actuals són moltes i és per això que t’ho simplifiquem per tal que puguis començar a treure’n partit des de la part pràctica.


Fotosortida històrica per Girona

Nivell: Tots els nivells · Preu: 20,00 EUR (Dinar a part)

Recorregut fotogràfic amb pinzellades històriques pel casc antic de Girona. Acompanya’ns a la sortida fotogràfica i deixa’t envair per l’atmòsfera del barri jueu entre llegendes i històries de la ciutat. Veurem les diverses tècniques a utilitzar en la fotografia de carrer mentre descobrim molts dels racons que amaga la ciutat i capturem les llums sobre la vila i l’Onyar. Una fotosortida on immortalitzarem les llums canviants en un entorn d’història gairebé inalterada.

Un recorregut històric-fotogràfic per Girona.  

  • Contacte amb nosaltres per a més informació.

Taller Foto + Scrap

Nivell: Tots els nivells · Preu: de 50,00 a 70,00 EUR
Lloc: Montagut, La Garrotxa · Data: 15/11/14

Taller participatiu de mitja jornada per potenciar dues vessants artístiques que et permetran obtenir resultats molt vistosos: la fotografia i l’scrapbooking.
Donarem empenta a les teves habilitats fotogràfiques amb trucs i la pràctica guiada i, un cop tinguem les teves fotos, la Xènia de XèniaCrafts et guiarà per donar el millor acabat al teu àlbum de fotografies. Ah, i recorda que pots venir amb els més petits i participar d’un dia de creació artística en família!

Et portem trucs fotogràfics i d’scrap per tal que els teus àlbums no tornin a ser el mateix!


Escapada Fotogràfica al Delta de l’Ebre

Nivell: Tots els nivells · Preu: de 120,00 a 215,00 EUR
Lloc: Deltebre · Data: 04 al 05/10/14

Escapada fotogràfica per explorar els paisatges canviants de la zona humida més gran de Catalunya. Una acurada selecció de localitzacions per viure la festa de la collita dels arrossars, gaudir de la nit prop dels fars, dels vells molls, l’alba i les planícies del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Fem confluir l’organització i formació de Viu-la! per guiar-te per una de les àrees més singulars de Catalunya!

Mira el resum fotogràfic!

taller-fotografia-smartphone_viu-laTaller Smartphone photography

Nivell: Tots els nivells · Preu: 29,00 EUR
Lloc: La Barceloneta · Data: 11/07/14

Taller i recorregut fotogràfic on t’explicarem com fer fotografia amb el teu mòbil o tauleta tàctil. Veurem com treure millor profit de la captura i l’edició a través d’apps fotogràfiques per tal que puguis compartir fotos de qualitat.

Dóna un plus a les teves captures, edita-les i comparteix instantànies de qualitat.


FMS130920-_7003470-300x199

Jornades fotogràfiques Viu La Garrotxa

Nivell: Tots els nivells · Preu: de 17,00 a 225,00 EUR
Lloc: Sant Esteve d’en Bas · Data: 23/05/14 al 25/05/14

Descobreix una Garrotxa desconeguda a través de la pròpia vivència gràcies a la proximitat i dedicació pràctica d’Imàginem. Una acurada selecció de localitzacions per explorar els paisatges canviants de la comarca. Crearem un fil conductor, donant un sentit narratiu a les fotografies dels participants.

Viu un cap de setmana on compartirem i crearem sinergies fotogràfiques al voltant de la nostra gran passió: la fotografia.

Mira el resum fotogràfic!

fs_D7K7887Fotosortida Refresca’t

Nivell: Inicial · Preu: 29,00 EUR
Lloc: Font de Canaletes · Data: 10/05/14

Amb l’arribada del bon temps cada cop va més de gust sortir amb la càmera. Per això t’hem preparat un recorregut fotogràfic per refrescar conceptes o iniciar-te amb la teva càmera. Les possibilitats fotogràfiques que ofereixen les càmeres actuals són moltes i és per això que t’ho simplifiquem per tal que puguis començar a treure’n partit des de la part pràctica.


IMG_8337Fotosortida L’art funerari

Nivell: Tots els nivells · Preu: 30,00 EUR
Lloc: Cementiri del Poble Nou · Data: 05/04/14

Els cementiris sempre han estat una icona de la mort i mai els hem mirat com part de les nostres vides, per aquest motiu us hem preparat una sortida fotogràfica al cementiri del Poble Nou on podrem fotografiar una sèrie d’escultures pràcticament inèdites tot accentuant el seu dramatisme i emotivitat.

Si mai us heu atrevit a fotografiar cementiris esperem que aquest recorregut guiat us animi a provar-ho!


Comparteix

Leave a Reply